Bent u op zoek naar woonveiligheid advies in Amsterdam?

Dan bent u bij VAC Guldemond aan het juiste adres. Wij helpen u graag om uw woonveiligheid, utiliteitsbouw en verblijfsveiligheid te verbeteren.

Wat kan VAC Guldemond voor u betekenen?

Wij adviseren en begeleiden projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen/corporaties, gemeenten, verenigingen van eigenaren, directies van zorgcentra en particulieren.

De advisering en begeleiding is gericht op nieuwbouwprojecten woningbouw, renovatieprojecten bestaande bouw, individueel initiatief nieuwbouw, advies en begeleiding bestaande bouw particulieren en utiliteitsbouw/zorgcentra.

Door het uitgebreide pakket van werkzaamheden en adviesonderdelen staat ons bureau bekend als een adviseur met brede kennis, expertise, ervaring en klantgericht werken.

Veiligheid advies Amsterdam

Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)

Het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) is in 1994 gestart en heeft als doel het wonen veiliger te maken. Uit onderzoek is gebleken dat in wijken, , gerealiseerd met toepassing van het PKVW, met het PKVW de inbraakkans met negentig procent is afgenomen. Bovendien blijven de wijken netter en schoner en is het subjectief veiligheidsgevoel van de bewoners aanzienlijk gestegen.
Vanaf de oprichting van het keurmerk was de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het PKVW in handen van de politie. Per 1 januari 2005 hebben de gemeenten de verantwoordelijkheid gekregen om het PKVW toe te passen en/of om ontwikkelende partijen te stimuleren om het PKVW toe te passen in hun projecten. Hierbij kan VAC Guldemond de gemeente van dienst zijn middels informatie, advies en/of begeleiding.

Staat veiligheid bij u centraal?

Dat weet u pas echt goed na een controle van VAC Guldemond!

Advies op maat

Iedere situatie vraagt om een andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om in korte tijd uw huidige situatie te analyseren en u een passend advies uit te brengen waarmee u de veiligheid verbetert.

Voordelen van Vac Guldemond

  • Jarenlange ervaring
  • Gunstige tarieven
  • Snelle service

Mag VAC Guldemond u helpen in het geven van advies?

Bel vandaag nog voor een afspraak bij ons op kantoor of bij u op locatie. Wij helpen u graag.

Offerte aanvragen

VAC Guldemond

Wilt u een oplossing op maat ontvangen?
Offerte aanvragenWij sturen u graag een vrijblijvende offerte.